اسیدسیتریک
اسید سیتریک یا جوهر لیمو تنها اسید خوراکی است که فرمول شیمیایی آن به دو شکل با آب یا منو هیدرات C6H8O7(H2O) و بدون آب یا آن هیدروز C6H8O7 وجود دارد و در دنیای امروز به دو روش عمده صنعتی غوطه وری یا کشت سطحی تولید می شود. مواد اولیه اسید سیتریک بسته به نوع تکنولوژی می تواند: شکر خام، ملاس، ذرت، سیب زمینی، گندم، نشاسته و گلوکز باشد. تعیین مواد اولیه معمولاً به قیمت تمام شده و تکنولوژی آن بستگی دارد
این مواد قندی، با استفاده از میکرو ارگانیسم ها در فرمانتورهای بلند به اسید سیتریک تبدیل می شوند، با توجه به راندمان و حجم زیاد تولید تقریباً بیش از 90 % تولیدات امروزه دنیا، از طریق غوطه وری در فرمانتورهای بلند با حجم های مختلف به بهره برداری می رسد. کارخانه اسید سیتریک جوین در فـرمانتـورهای بزرگ 527 متـر مکعبی که در جهان کم نظیر است با روش غوطه وری تهیه می گردد.
اسید سیتریک به عنوان یک اسید خوراکی از مهمترین اسیدهای آلی مورد استفاده در صنایع مختلف به خصوص غذایی و دارویی محسوب می گردد، به طوری که در صنایع غذایی بیش از 75 % و دارویی حدود 10 % ، شیمیایی 9 % ، چرم 3 % ، آرایشی و بهداشتی 2 % و سایر صنایع 1 % می باشد.
 از اسید سیتریک می توان در صنایع غذایی مانند: نوشابه، ژله، دسر، کنسرو، شکلات، نبات، اسانس، بستنی، بیسکوئیت، کیک، شیرینی جات خانگی، مارمالاد، مربا، صمغ های مصنوعی استفاده نمود. علاوه بر این در صنایع بهداشتی و دارویی مانند انواع نرم کننده ها، ذخیره سازی خون، دترژنت ها، ساخت پماد ها و کرم ها، لوازم آرایشی، لوازم شستشو و ضد عفونی نیز کاربرد دارد. همچنین این اسید برای زیبا کردن رنگ نسوج و الیاف، تمیزکردن سطح الیاف، ، پلاستیسه کننده، رزین های آلیدی، نمک های جوشان، اسیدی کننده، آنتی اکسیدان و ... مورد استفاده قرار می گیرد
مشخصات محصول :
استاندارد مرجع بین المللی تولید اسید سیتریک BP انگلستان می باشد که هر ساله مورد بازنگری قرار می گیرد .
BP مخفف (BRITISH PHARMACOPOEIA) است که آنالیز های تولید اسید سیتریک را مشخص نموده و در سراسر دنیا مورد قبول می باشد. نتیجه آنالیز انجام شده توسط آزمایشگاه مرجع اداره استاندارد مشخص می نماید که کیفیت فرآورده تولیدی کارخانه اسید سیتریک جوین برابر با BP2016 می باشد. به عبارتی کیفیت اسید سیتریک تولیدی مطابق با استاندارد های بین المللی است. در ضمن با گواهی اداره استاندارد به شماره 3381 تطبیق کامل دارد.
در جدول ذیل آزمون استاندارد BP، E330 اتحادیه اروپا و نتایج آنالیز محصول تولید جوین ارائه می گردد.
همچنین کارخانه اسید سیتریک موفق به اخذ استانداردهای iso22000:2005 و HACCP از طرف شرکت DIMITTO کشور سوئیس گردیده است.
اسید سیتریک یا جوهر لیمو تنها اسید خوراکی است که فرمول شیمیایی آن به دو شکل با آب یا منو هیدرات C6H8O7(H2O) و بدون آب یا آن هیدروز C6H8O7 وجود دارد و در دنیای امروز به دو روش عمده صنعتی غوطه وری یا کشت سطحی تولید می شود. مواد اولیه اسید سیتریک بسته به نوع تکنولوژی می تواند: شکر خام، ملاس، ذرت، سیب زمینی، گندم، نشاسته و گلوکز باشد. تعیین مواد اولیه معمولاً به قیمت تمام شده و تکنولوژی آن بستگی دارد
این مواد قندی، با استفاده از میکرو ارگانیسم ها در فرمانتورهای بلند به اسید سیتریک تبدیل می شوند، با توجه به راندمان و حجم زیاد تولید تقریباً بیش از 90 % تولیدات امروزه دنیا، از طریق غوطه وری در فرمانتورهای بلند با حجم های مختلف به بهره برداری می رسد. کارخانه اسید سیتریک جوین در فـرمانتـورهای بزرگ 527 متـر مکعبی که در جهان کم نظیر است با روش غوطه وری تهیه می گردد.
اسید سیتریک به عنوان یک اسید خوراکی از مهمترین اسیدهای آلی مورد استفاده در صنایع مختلف به خصوص غذایی و دارویی محسوب می گردد، به طوری که در صنایع غذایی بیش از 75 % و دارویی حدود 10 % ، شیمیایی 9 % ، چرم 3 % ، آرایشی و بهداشتی 2 % و سایر صنایع 1 % می باشد.
 از اسید سیتریک می توان در صنایع غذایی مانند: نوشابه، ژله، دسر، کنسرو، شکلات، نبات، اسانس، بستنی، بیسکوئیت، کیک، شیرینی جات خانگی، مارمالاد، مربا، صمغ های مصنوعی استفاده نمود. علاوه بر این در صنایع بهداشتی و دارویی مانند انواع نرم کننده ها، ذخیره سازی خون، دترژنت ها، ساخت پماد ها و کرم ها، لوازم آرایشی، لوازم شستشو و ضد عفونی نیز کاربرد دارد. همچنین این اسید برای زیبا کردن رنگ نسوج و الیاف، تمیزکردن سطح الیاف، ، پلاستیسه کننده، رزین های آلیدی، نمک های جوشان، اسیدی کننده، آنتی اکسیدان و ... مورد استفاده قرار می گیرد
مشخصات محصول :
استاندارد مرجع بین المللی تولید اسید سیتریک BP انگلستان می باشد که هر ساله مورد بازنگری قرار می گیرد .
BP مخفف (BRITISH PHARMACOPOEIA) است که آنالیز های تولید اسید سیتریک را مشخص نموده و در سراسر دنیا مورد قبول می باشد. نتیجه آنالیز انجام شده توسط آزمایشگاه مرجع اداره استاندارد مشخص می نماید که کیفیت فرآورده تولیدی کارخانه اسید سیتریک جوین برابر با BP2016 می باشد. به عبارتی کیفیت اسید سیتریک تولیدی مطابق با استاندارد های بین المللی است. در ضمن با گواهی اداره استاندارد به شماره 3381 تطبیق کامل دارد.
در جدول ذیل آزمون استاندارد BP، E330 اتحادیه اروپا و نتایج آنالیز محصول تولید جوین ارائه می گردد.
همچنین کارخانه اسید سیتریک موفق به اخذ استانداردهای iso22000:2005 و HACCP از طرف شرکت DIMITTO کشور سوئیس گردیده است.